politie boeten joyriden kind 15 snelweg auto

Politie vangt dieven met 208 tubes tandpasta

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een frisse vondst door de politie afgelopen zaterdag langs de snelweg A28. Bij de controle van een auto vonden de agenten twee weekendtassen propvol tubes tandpasta!

De 208 tubes, met een waarde van ruim 600 euro, waren eerder door twee mannen gestolen uit een supermarkt in Zwolle. Dat was te zien op camerabeelden.

Populair

De politie heeft de twee mannen in de auto met een Frans kenteken aangehouden. Ze konden niet goed uitleggen wat ze met al die tubes van plan waren. De politie denkt dat ze de tandpasta wilden doorverkopen.

Buitenland

Tandpasta stelen is de laatste tijd populair. Volgens de politie omdat dieven de tubes in het buitenland voor veel geld kunnen doorverkopen. tandpastaDe twee tassen met gestolen tubes tandpasta

Anderen lazen ook: Dieven vangen met technische snufjes.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Al jaren dezelfde redenen. Soms voor de verkoop, maar meestal om de tandpasta te snuiven omdat je er high van wordt. Paradontax, sensodyne zijn gewild.

waarom zou je dat doen? echt heel raar dat je tandpasta gaat stelen!

Nou ze kunnen wel lekker nog door met tandenpoetsen
IN DE CEL
Hahaha

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.