Geld onder keukenblok

Politie vindt 600.000 euro onder het aanrecht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

De politie heeft in een huis in Rotterdam een heleboel contant geld gevonden. Achter de plint van een keukenblok lagen stapels bankbiljetten ter waarde van 600.000 euro!

In het huis woont officieel niemand, maar omdat er wel mensen in en uit liepen, ging de politie toch kijken.

Criminelen

Ook in een televisiekastje lagen bankbiljetten verstopt. In de keuken vond de politie spullen die worden gebruikt bij het verpakken van drugs. Ook lagen er crypto-telefoons in het huis. Daarmee kunnen criminelen met elkaar communiceren zonder dat de politie kan meeluisteren.

De vondst in dit huis bracht de politie ook op het spoor van een ander huis. Daar vond de politie later vuurwapens en drugs. Twee mensen werden gearresteerd.

Rechter

De rechter gaat bepalen naar wie het geld gaat: naar de regering of naar degene bij wie het is gevonden. Maar dan moet hij (of zij) wel kunnen bewijzen dat het geld op een eerlijke manier is verdiend.

Anderen lazen ook: Dieven vangen met technische snufjes.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat is veel geld 600.000

Het is wel heel erg veel hoor ik wil dat ook wel hebben.

zo dat is een goede vangst zou ik ook wel willen hebben
goed gedaan politie rotterdam Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Zooo veeeeeel geld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.