Foto: Politie Limburg Facebook

Politie vindt geen wiet maar witlof

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Politieagenten in Geleen keken maandag raar op. Ze dachten dat ze een wietplantage hadden ontdekt in een huis, maar vonden een paar emmers vol met witlof.

De politie kreeg een tip van een energiebedrijf. Ergens in Geleen zou iemand wel heel veel stroom gebruiken. Daarom dachten agenten dat iemand wel een wietplantage moest houden. Die plantages staan namelijk vaak volgebouwd met lampen en dat kost veel energie. Agenten gingen bij de bewoners uit de buurt langs en kregen bij iemand een uitgebreide rondleiding door het huis, liet de politie op Facebook weten. De bewoonster was wel een beetje verbaasd dat agenten bij haar thuis wilden rondsnuffelen.

Emmers vol witlof

Een van de agenten dacht de dader te hebben gevonden. Hij vond namelijk een opvallende houten constructie, waarmee je in een lage ruimte onder het huis kon kruipen. Hij zag er een paar emmers en wist het zeker: daar moeten wietplanten in zitten. Maar toen hij de inhoud van de emmers bekeek, bleek er witlof in te groeien. Dat is een hobby van de bewoner. 'Een bijzondere gewaarwording', schrfijt de politie. Nu nog op zoek naar de energieslurpers.
 

Anderen lazen ook: Man betaalt enorm bedrag voor 'magische' lamp.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps