politiehond bumper

Politiehond Bumper terug op social media

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Politiehond Bumper is een van de populairste honden van Nederland. Hij was even gestopt met social media, want hij had het te druk met boeven vangen, maar Bumper is terug!

Bumper was jarenlang een hit op Instagram en YouTube. Daar kon je volgen hoe hij als pup werd opgeleid tot een échte politiehond. In totaal heeft hij ongeveer 50.000 Instagram-volgers en meer dan 13.000 YouTube-abonnees.

View this post on Instagram

HARD WERKEN IS HARD ONTSPANNEN Velen van jullie zijn waarschijnlijk lekker van het mooie weekend aan het genieten, net zoals ik overigens. Ik heb weer vrij weekend dus lig weer in de hangmat. Aangezien jullie die foto's al gezien hebben hier nog ff wat kiekjes uit de oude doos. Deze zijn gemaakt tijdens de ME training in Weeze afgelopen april. Hier hebben jullie al wat actie van gezien. Het was toen ook een paar dagen heel warm. Tippie van vandaag als je er met je trouwe viervoeters op uit trekt (als het niet te heet is), neem water mee en laat ons voldoende drinken. Wij hebben nl altijd een jas aan en zweten dmv onze tong en voetzooltjes dat gaat niet zo snel en gemakkelijk als bij jullie. Jullie zweten je hempie vol of trekken dat gewoon ff uit. Dat kunnen wij niet en zou er ook niet uitzien, schat ik zo. Is het warmer dan ongeveer 20/25 graden laat ons dan gewoon liggen en wacht tot de avond en het wat koeler is. Vandeweek meer tips over wat te doen bij warm weer. Voor nu fijn weekend, Mzzl Bumper #Bumper #Bumperklever #politiehond #policedogs #dogsofinsta #dogs #dog #pro247 #mobieleeenheid

A post shared by Politiehond Bumper (@pol_bumper) on

Kidsweek Dier van het Jaar 2017

De filmpjes en foto’s van een trainende Bumper werden miljoenen keren bekeken, maar toen hij klaar was met zijn school, moest de hond stoppen met social media. Als hij boeven wilde vangen, kon er namelijk geen camera mee. Jammer, want hij was al twee keer uitgeroepen tot het Beste Dier op Social Media. En in 2017 tot Kidsweek Dier van het Jaar. 

Geen goede politiehond

Maar wat blijkt nou? Bumper is helemaal geen goede politiehond. Hij is te onrustig, vertelt zijn baasje Stephan Verwegen. Daarom is de herder gestopt met boeven vangen en gaat hij zich weer helemaal richten op het internet. De politiehond gaat reclame maken voor de politie Rotterdam. Daar is hij stukken beter in!

View this post on Instagram

MIJN NAAM IS HAAS... PAASHAAS Die bolle begint zich aardig te vervelen in deze bijzondere periode waarbij het Coronavirus ons noodgedwongen tot aanpassingen dwingt. Hij gaat echter wel wat ver om een paaspost voor jullie te maken. “Er zijn grenzen Bolle"😩🤪 Die bolle, Arco en ik zitten ook wat vaker thuis. Het geven van instructie en ons houden aan de Coronamaatregelen is soms erg lastig. Later leg ik hier meer over uit. De honden en geleiders van de brigade moeten proberen om op hun poten te blijven staan omdat zij een belangrijke politietaak moeten vervullen. Wij doen er dus ook zelf alles aan om gezond te blijven, waarbij wij het onderling contact tot het minimum beperken. Nu het paasweekend is begonnen willen wij jullie daarom nogmaals op het hart drukken om de Corona maatregelen na te leven. De politie heeft de taak een ieder te beschermen en moet er dus op toezien dat men zich aan de regels houdt. Zij gaan nu dus ook verbaliseren als er mensen zijn die deze regels overtreden. Blokkie om met je 4 voeter, geen probleem. Maar een buurt bbq is lastig doe dat dan in de tuin met je baas. Alleen zo gaan we dit virus verslaan #samensterk Alles is trouwens beter dan omgetoverd worden tot PAASHAAS door een baas die zich verveelt. Die oren heb ik later trouwens nog ff aan bonken gebeten. PS geen chocolade aan ons geven da's slecht voor dieren. Die choco paashaas heeft die bolle uiteraard zelf op, ik kreeg een bot🍖 Fijne Pasen, Mzzl Bumper #Bumper #Bumperklever #hond #politiehond #policedogs #politie #samensterk #pro247

A post shared by Politiehond Bumper (@pol_bumper) on

Anderen lazen ook: En de winnaar is... politiepup Bumper!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik ben superhappy dat Bumper weer te zien is op social media!
Maar ik vind het ook wel weer zielig dat Bumper niet geschikt was...

Bumper is een grappige hond\ leuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps