Foto: PostNL

Postbode verbergt stapels post in schuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Maandenlang kregen bewoners van de wijk Brabantpark in Breda geen post. Nu blijkt dat de postbode 12.000 poststukken verstopte in zijn schuur!

De bewoners van de wijk klaagden al een paar maanden dat ze geen post kregen. Bij PostNL snapten ze er niks van. De brieven en pakketjes waren namelijk wel bij hen vertrokken. De bezorger zei dat hij de post netjes bezorgde. Maar toch kwam er niks aan. 

99 zakken vol

Na een tip van een andere postbode, is PostNL op zoek gegaan. Uiteindelijk vonden ze in de schuur van de postbode 99 zakken met post. Daarna zijn alle brieven en pakketten geteld. Wat bleek? In totaal lagen er in de schuur wel 12.000 verschillende poststukken!

Nabezorgd

De postbode is nu ontslagen. 'We vinden het verschrikkelijk', zei de woordvoerster van PostNL tegen Omroep Brabant. De bewoners van de wijk Brabantpark hebben een brief gekregen met uitleg over de situatie. Een deel van de post wordt nabezorgd.

Anderen lazen ook: Post voor de kerstman na 106 jaar bezorgd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook