Beatrix

Prinses Beatrix is trots op haar kleinkinderen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Prinses Beatrix is niet alleen de oud-koningin van Nederland, maar ook oma. En daar is ze hartstikke trots op, zoals we aan haar tas kunnen zien.

Prinses Beatrix had een afspraak bij paleis op de Dam en nam een wel heel bijzondere en unieke tas mee. Op haar tas staat namelijk een grote foto van de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Foto: Twitter.com/XxJetje

Acht kleinkinderen

Beatrix is niet alleen de oma van Amalia, Alexia en Ariane. Ook haar andere twee zoons, prins Friso en prins Constatijn hebben kinderen. In totaal heeft de oud-koningin acht kleinkinderen. Naast de drie dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zijn dat: Luana, Zaria, Eloise, Claus-Casimir en Leonore. Op de foto hieronder (uit 2014) staan ze allemaal bij elkaar.

ANP

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Koningin Beatrix treedt af.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

cool dat soort tassen zijn echt duur mj daar heb je dan geld voor he en het is logisch dat ze trots is mijn oma is ook trots hoor (;

Als ik Beatrix was zou ik ook trots zijn op zoke klein kinderen!!! Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.