PSV kampioen

PSV kampioen van Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

De Eindhovense voetbalclub PSV is gisteren landskampioen geworden. De club speelde een thuiswedstrijd en won met 3-0 van Ajax.

Het is de 24e keer dat PSV kampioen van Nederland wordt. Voetballers en supporters waren enorm blij met de overwinning. In en buiten het stadion vierden zij flink feest. Vanavond wordt het team gehuldigd.

Fans van Ajax waren teleurgesteld. Sommigen gooiden tijdens de wedstrijd met vuurwerk naar het vak waar aanhangers van PSV zaten.

Teleurstelling

Ook in Amsterdam, de stad van het verliezende team, was de sfeer minder vrolijk. Supporters stonden de spelersbus boos op te wachten. Ze vinden dat Ajax te veel wedstrijden verliest. Van de trainers en bazen van de club wilden ze horen hoe dat komt.

PSV kampioen

Spelers van PSV met de kampioensschaal op het veld.

PSV kampioen

In het supportersvak van Ajax werden tijdens de wedstrijd fakkels en vuurwerk aangestoken.

Anderen lazen ook: Roos is boos: 'Ik wil ook voetballen bij een topclub.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

yes psv is kampioen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.