labradoedel

Puppy eet trouwring op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Iedereen is weleens iets kwijt. Soms vind je het dan terug op een plek waar je het niet zou verwachten. Maar dat een Amerikaanse vrouw haar trouwring terug zou vinden in de maag van haar elf maanden oude puppy, zag niemand aankomen. 

De vrouw besloot voor ze ging slapen haar ring te verplaatsen naar haar pink. Daar was de ring blijkbaar iets te groot voor, want hij bleef niet zitten. En zodra het kostbare juweel op de grond was gevallen, zag puppy Bella haar kans schoon. Sommige hondjes eten brokken, maar deze houdt blijkbaar van ringen.

Paniek

De volgende ochtend waren de vrouw en haar man in paniek. Want waar was toch haar ring gebleven? Ze zochten het hele huis af. Uiteindelijk haalden ze er een metaaldetector bij. En die begon hevig te piepen bij Bella in de buurt. 

Dierenarts

De pluizenbol werd gelijk in de auto gezet. Op naar de dierenarts! Daar werd een röntgenfoto van haar maag gemaakt. En ja hoor, de ring was gevonden. Maar hoe kregen ze hem nou uit Bella? 

Vissen

Op naar de volgende dierenarts! Die had een speciale stok met een haakje eraan. Bella werd in slaap gebracht waardoor de arts rustig kon vissen in haar maag. Een uurtje later zat de vrouw gewoon weer gelukkig thuis. Met een trouwring aan haar RINGvinger en een gezonde blije puppy op haar schoot. 

Anderen lazen ook: Bewezen: Honden zetten expres puppy-ogen op.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

eerst denk je schattig maar dan hoor je dat hij een trouwring heeft opgegeten.

haha ik moet wel een beetje lachen maar ik vind het ook wel zielig. Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps