Zapp-baas Credit Dingena Mol / Hollandse Hoogte

Raphaël (10) is Zapp-baas voor één dag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

 Wat als jij de baas van Zapp zou zijn? Over die vraag heeft Raphaël (10) uit Purmerland hard nagedacht. Want vandaag is hij dat voor één dag. 

Bijna vierduizend kinderen meldden zich met een filmpje aan voor deze baan. De inzending van Raphaël sprong er volgens de jury echt uit. Zijn enthousiasme spatte ervan af. ‘Ze vroegen zelfs of ik al eerder iets voor tv had gedaan!’ vertelt hij trots aan Kidsweek.

Héél groot fan
Als Zapp-baas mag hij niet alleen bepalen wat er vadaag op tv komt, ook gaat hij vergaderen, de kijkcijfers bekijken, achter de schermen bij Bommetje én hij mag lunchen met bekende Zappers. ‘Ik denk dat ik nog geen halve snee brood door m’n keel krijg’, zegt Raphaël, die een héél groot fan is van Zapp.

Tip voor de echte baas
Over welke programma’s hij gaat uitzenden, heeft hij goed nagedacht. ‘De goochelprogramma’s doe ik onder schooltijd. Daar houd ik zelf niet zo van.' Een tip voor de echte Zapp-baas Suzanne Kunzeler heeft hij ook: ‘Dinsdag en woensdag zijn veel te veel meisjesdagen met Jill en Hip voor Nop. Dat mag wel meer gemixt.’

Wil hij later eigenlijk echt Zapp-baas worden? ‘Ja, of presentator of acteur. Als dat niet lukt word ik actuaris - dat is iets met rekenen - net als m’n vader.’

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

bla bla bla

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.