ANP Boef

Rapper Boef wint vier muziekprijzen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Niet één of twee, maar rapper Boef heeft dinsdagavond vier muziekprijzen gewonnen. Daarmee is hij de grote winnaar van de FunX Music Awards 2018.

Boef kreeg de prijs voor 'Artiest van het jaar', 'Beste video' (voor de clip Sofiane), 'Beste rapper' (MC) en 'Beste samenwerking' met Ronnie Flex. Dolblij was hij met alle prijzen. 'Ik hou zo veel van jullie', zei hij na afloop tegen zijn fans op Instagram.

De FunX Music Awards zijn dinsdagavond voor de vijfde keer uitgereikt. En net als vorig jaar, ging Boef met de meeste prijzen naar huis. Andere winnaars waren onder anderen: Ronnie Flex en Broederliefde. In de video hieronder zie je alle winnaars op een rij.

Anderen lazen ook: Menno over rapper Boef.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

rapper boef moet niet meer schelden je bent een moslim gedraag je dan ook als een moslim en ik weet dat je een Marokaan bent

kan je een keer naar plein 40 -45 in amsterdam

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.