foto AFP

Rihanna is de rijkste

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Ka-ching! Rihanna is officieel miljardair en mag zichzelf de rijkste zangeres op aarde noemen. Dat heeft het Amerikaanse zakenblad Forbes berekend. Maar de zangeres heeft al vijf jaar lang geen muziek uitgebracht. Heeft ze soms haar umbrella opengeklapt onder een muntjesdouche?

Nee, Rihanna heeft al die miljoenen zelf verdiend. Maar dus niet alleen met zingen. De zangeres heeft namelijk ook nog een goedlopende lingerielijn én make-uplijn. Vooral met die laatste verdient ze veel. Wat Fenty Beauty zo bijzonder maakt, is dat het make-up heeft voor wel vijftig verschillende huidskleuren. Rihanna vindt het heel belangrijk dat iedereen make-up kan vinden die bij zijn of haar huidskleur past. De tekst gaat verder na de foto.

Tienduizenden likes

Dat Rihanna zo druk is met al haar bedrijven, zorgt er wel voor dat ze haast geen tijd heeft om muziek uit te brengen. Haar laatste album komt uit 2016. Toch klinkt elk nieuw product dat zij op de markt brengt honderd miljoen volgers als muziek in de oren. Op Instagram of Tiktok krijgen die steevast tienduizenden likes.

Anderen lazen ook: Deze beroemdheden verdienden het meeste in 2020

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook