Voice Kids Russia - via Facebook

Russische Voice Kids-finale wordt opnieuw gedaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het Voice Kids-seizoen in Rusland krijgt een opvallend staartje. Het stemmen ging niet eerlijk en daarom wordt de finale helemaal opnieuw gedaan.

Vorige maand won Mikella Abramova (10) The Voice Kids in Rusland. Na de finale ontstond er ophef over de uitslag. Volgens veel mensen was Mikella niet de beste finalist, toch kreeg ze de meeste stemmen.

Niet eerlijk

Na onderzoek blijkt nu dat het stemmen tijdens de finale niet eerlijk is gegaan. Duizenden stemmen kwamen van robots en dus lijkt het erop dat de zangeres onterecht heeft gewonnen. Sommige mensen denken dat de ouders van Mikella achter de neppe stemmen zitten. Haar vader werkt bij een grote bank en haar moeder is een beroemde zangeres.

Tweede kans

De makers van The Voice Kids in Rusland hebben de uitslag ongeldig gemaakt. Volgende week wordt de finale helemaal opnieuw gedaan. Net als de rest van de finalisten, mag Mikella dan weer proberen om te winnen. Maar dan natuurlijk wel op een eerlijke manier.

Anderen lazen ook: Silver (11): 'Voice Kids was een groot avontuur' of: Voice Kids-finaliste duikt op bij The Voice in Turkije.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het erg raar want het moet wel eerlijk gaan

First Juichen voice kids is echt leukk
Echt raar dat ze vals speelden dat was al heel mooi Blij

Oeps dat is heel erg

ik vind het super oneerlijk. Maar, het is ook zielig voor het meisje omdat iedereen haar nu kent als 'de valsspeler' van voice kids.

maar als de finale opnieuw is gehouwden wie heeft die dan gewonnen ?

Wie heeft er nou uiteindelijk gewonnen?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.