knuffels

Ryan (12) belt politie voor kwijtgeraakte knuffelbeer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Help! Wat doe je als je je knuffelbeer niet kan vinden? De Amerikaanse Ryan Paul (12) belde de politie! Het telefoontje was niet heel duidelijk. Eén politieagent besloot daarom toch maar even te gaan kijken. 

Ryan belde de politie met een wel heel vreemd bericht: ‘Mijn knuffelbeer is weer naar beneden gevallen! Geen zorgen, ik red je weer! Doei, ik zie je weer.’ Daarna hing-ie meteen op. De politie belde toch maar even terug om te kijken of alles goed was. Die kregen Ryans vader aan de lijn. Hij wist meteen wat zijn zoon had gedaan en zei dat er niets aan de hand was.

Redder in nood

In Amerika is de politie verplicht om te gaan kijken als iemand zo snel ophangt, dus ging agent Khari Manzini op onderzoek uit. Toen-ie aankwam besloot de agent Ryan meteen te gaan helpen. Ze zochten samen naar Ryans knuffelbeer Freddy. Niet veel later vonden ze hem. Freddy had zich blijkbaar 'verstopt' naast het bed van de Amerikaanse jongen.

Het was heel toevallig dat nou net agent Khari bij de jongen langskwam. Ryan heeft namelijk autisme en Khari heeft geleerd hoe je het beste om kan gaan met autistische mensen. Een echte redder in nood dus!

Anderen lazen ook: Je knuffel kwijt? Nee hoor, hij is op wereldreis!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps