Sarah Nauta

Sarah Nauta als slechterik in De Ludwigs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

De Ludwigs zijn terug en gaan op een spannende schattenjacht. Maar zij zijn niet de enigen! Een geheimzinnige figuur in een cape houdt hen op een afstandje in de gaten. Wie er onder die cape zit? Sarah Nauta!

Sarah ken je vast van de meidengroep Sarah & Julia die ze samen met haar zus vormt. In De Ludwigs speelt ze Robijn. ‘Een mysterieus meisje’, zegt Sarah. ‘In het begin zie je haar vooral met haar cape op door de bossen rennen en de anderen bespioneren. Later merk je dat ze best gemeen is. Ze speelt met mensen: de ene keer is ze heel lief en dan weer heel vals. Ze wisselt echt tussen goed en kwaad.’ Nog nooit eerder speelde Sarah zo’n grote slechterik. ‘Het was fantastisch om te doen!’ vertelt ze enthousiast. 

Angsten overwinnen 

Volgens Sarah wordt dit seizoen heel erg spannend. ‘Er is namelijk nog een grotere slechterik. Deze gevaarlijke kunsthandelaar Vauclair wordt gespeeld door een lieve Belg. Maar als hij in zijn rol zat, dan was ik echt een beetje bang voor hem!’ Zelf moest Sarah ook wat angsten overwinnen om Robijn te kunnen spelen. ‘Zij woont in een hutje in het bos, maar daar zitten natuurlijk veel insecten. En spinnen vind ik doodeng. Soms viel ik dus uit mijn rol en stond ik als een echt meisje keihard te gillen in het bos!’

De Ludwigs - op jacht naar de stenen schat is vanaf 16 oktober elke maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien op Nickelodeon 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: 'De Ludwigs wordt nóg spannender'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook