Shakira geld regering colombia

Shakira vraagt om meer geld voor scholen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisanne
Lisanne
van Sadelhoff

Popster Shakira heeft de regering van haar geboorteland Colombia iets belangrijks gevraagd. Ze wil graag dat er mee geld komt voor scholen in het land. 

De wereldberoemde zangeres weet zeker dat betere scholen de beste manier is om de problemen in Colombia aan te pakken. Er is namelijk veel armoede en veel criminaliteit. Shakira hoopt dat dat verandert. 

Geen vrede

'Als sommige kinderen minder toegang hebben tot een studie dan anderen, dan is het oneerlijk', zei ze volgens nieuwssite Nu.nl. 'Zolang dat niet rechtgezet wordt, kan er geen vrede zijn.'

Shakira zou graag zien dat de politici in het land ervoor zorgen dat álle kinderen naar school kunnen. En dat de scholen die er al zijn, beter worden. Al meer dan twintig jaar zet de popster zich in voor gelijke kansen voor kinderen.

Succes

Eerder had ze daar al veel succes mee: ze bouwde vier scholen in Colombia. Ze hoopt dat ze met haar oproep en haar bekendheid, nog meer verandering voor elkaar kan krijgen. 

Anderen lazen ook: Ymani (12) danste met Justin Bieber.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps