Shane Kluivert (9) tekent groot kledingcontract

Shane Kluivert (9) tekent groot contract bij Nike

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Een deal sluiten met een groot kledingmerk, dat lukt vaak alleen de grootste voetballers. Maar het kleine voetbaltalent Shane Kluivert (9) heeft er nu ook eentje!

De negenjarige voetballer heeft een kledingcontract getekend bij Nike. Shane krijgt daardoor voortaan geld om de kleren van Nike te dragen. Een dikke deal: het contract duurt wel vijf jaar! Shane zou een van de jongste sporters ooit zijn die zo'n deal heeft getekend.

Jongste zoon

Shane Kluivert is de jongste zoon van Patrick Kluivert, een oud-profvoetballer. Ook Shane's oudere broer Justin zit in de voetbalwereld: hij speelt op dit moment bij Ajax.

Zelf kan Shane ook een aardig balletje trappen. Hij speelt bij de jeugd van de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. Zijn vader was daar tot vorige maand directeur.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Geofort: ‘s werelds beste kindermuseum of Beroemde rotsboog Malta verdwenen in de zee.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps