Snapking

Slachtoffers van Snapking krijgen geld terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Iedereen die afgelopen zomer met vlogger SnapKing belde krijgt zijn of haar geld terug. Hij riep zijn fans toen op om hem te bellen en dat kostte meer dan 6000 volgers veel geld.

'Bel me en blijf aan de lijn. Elke honderdste beller krijgt mij aan de telefoon', beloofde YouTuber SnapKing.' Veel bellers geloofden hem en bleven lang wachten omdat ze hem graag wilden spreken. Zij betaalden bijna een euro per minuut. Maar SnapKing nam maar een paar keer echt de telefoon op. Alle bellers krijgen nu hun geld terug van hun telefoonbedrijf.

Kritiek

De vlogger kreeg later veel boze reacties. 'Nu je dit hebt gedaan gun ik je niks meer', en 'Dit is een oplichter', reageerden mensen. Even later bood hij in het tv-programma RTL Summer Night zijn excuses aan.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Vlogger laat volgers veel geld betalen of 10 tips voor het maken van een vlog

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

RAAR RAAR hij wilt denk ik gewoon veel geld hebben

Ik heb wel medelijden met de mensen die dit is over komen maar voor snapking is het ook niet leuk om die woorden naar je hoofd gesmeten te krijgen hoor

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.