Instagram

Snapchatfilters voor katten: 'Probeer ze meow'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Katteneigenaren opgelet! Stop met selfies maken en zet je kat eens voor de camera van Snapchat. Er zijn nu namelijk kattenfilters beschikbaar.

Een kleine haarband met roosjes of een speciale kattenbril voor je favoriete huisdier. Dat dat nu kan, maakte Snapchat gisteren bekend. 'Probeer ze meow', tweetten ze. 

Veel mensen waren enthousiast en probeerden de nieuwe filters direct uit:

Maar niet iedereen is blij met deze nieuwe filters. Hondeneigenaren bijvoorbeeld. Zij zouden ook wel met hun lievelingshuisdier op de foto willen. 'Wat is dit voor zieke wereld? Maak ook filters voor honden!', reageerde iemand. 'Geen filters voor honden?', reageerde iemand anders.


Anderen lazen ook: 'Wij willen oude Snapchat terug!'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH snoesig grapig herlaries HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.