Snelhuidsduivel

Snelheidsduivel (19) rijdt tweehonderd kilometer te hard

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Een negentienjarige jongen uit Canada had wel héél veel haast. Hij reed meer dan tweehonderd kilometer te hard op de snelweg. De hoogste snelheidsovertreding ooit!

De snelheidsduivel reed over een snelweg vlakbij de Canadese stad Toronto. Hij had de Mercedes van zijn vader uit de garage gehaald om samen met een vriend op pad te gaan. En hij wist het gaspedaal goed te vinden. De jongen reed namelijk 308 kilometer per uur! Dat is 208 kilometer meer dan de 100 kilometer per uur die zijn toegestaan op die weg.

Toeteren

‘Dit is de hoogste snelheidsovertreding waarover ik ooit heb horen praten’, zei sergeant Kerry Schmidt onder de video op Twitter. ‘Het had een vreselijk ongeluk kunnen worden. De weg is geen racebaan!’ Hij vertelde ook dat veel voorbijgangers naar de politie toeterden om te laten merken dat ze blij waren dat de snelheidsduivel was aangehouden.

Straf

De auto werd zeven dagen in beslag genomen en de bestuurder kon zijn rijbewijs meteen inleveren. Hij wacht momenteel thuis af wat de straf van de rechter wordt. De straf van zijn vader zal hij inmiddels wel al weten...

Anderen lazen ook: Boete voor Spanjaard die goudvis uitlaat.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps