kinderfeestje gepeste kinderen

Speciaal kinderfeestje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Nooit worden uitgenodigd voor een kinderfeestje is helemaal niet leuk. Daarom organiseert stichting Let me know een kinderfeestje waar alleen gepeste kinderen welkom zijn.

'Nare herinneringen kan ik niet wegnemen, maar ik kan wel mooie herinneringen laten ontstaan', vertelt Esther de Blij aan RTL Nieuws. Ze werkt voor de stichting en organiseert met een clubje vrijwilligers dit kinderfeestje.

Geheim

Het is de allereerste keer dat dit wordt georganiseerd voor kinderen die gepest worden, of werden. Er zijn vijftig aanmeldingen en de kinderen komen uit het hele land. Ook de ouders van de kinderen zijn welkom. Wat ze gaan doen? Er zijn clowns, ballonnen, Amerikaanse taarten en vrolijke muziek. Alle ingrediënten om er een leuke dag van maken!

Vriendschappen

Belangrijk is dat het vandaag niet gaat om het pesten. Het gaat erom dat de kinderen lol hebben en zich vermaken. Als je gepest wordt, dan kun je je erg alleen voelen. Iemand die ook gepest wordt begrijpt dat en kan je steunen. Dat is vooral erg fijn. En misschien ontstaan er wel een paar mooie vriendschappen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Slimme tips tegen pesten of Praatpaal tegen pesten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps