Vuurwerk

Speciale vuurwerkshow voor kinderen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Denk je bij oudjaarsavond aan oliebollen, appelflappen en vooral aan heel lang wakker blijven omdat je het vuurwerk niet wilt missen? Goed nieuws: Er komt misschien een speciale vuurwerkshow in Rotterdam voor kinderen eerder op de avond.

De show begint al om zeven uur 's avonds. Dat wil de organisatie van de grootste vuurwerkshow van Nederland. Of de show net als de versie voor volwassenen ook op televisie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Aftellen

Het duurt nog best wel lang, maar de organisatie is al volop met de oudjaarsnacht bezig. In plaats van aftellen tot twaalf uur 's nachts, wordt er afgeteld tot zeven uur 's avonds. En er komen bekende stripfiguren en kinderliedjes in de show voor. 

Het is nog niet zeker of dit plan doorgaat. Daar gaat de gemeente Rotterdam over beslissen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.