Bond Scoop Bond
Scoops spelletjes

Speel nu Scoops lasergame-spel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Lekker, vakantie! Even geen tijd besteden aan sommen maken, topo leren en netjes schrijven. En dus is het tijd voor spelletjes! En die kunnen altijd en overal. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze favoriet van Scoop? 

Nodig:

Touw
Tape
Belletjes
Schat

O nee, regen! Je kunt voor de tv gaan zitten of je game-controller er weer bij pakken. Maar je kunt ook in de huid kruipen van een echte Bondboy of -girl. Door thuis te lasergamen bijvoorbeeld. Zoek een smal plekje op. In de hal bijvoorbeeld. Span het touw tussen de muren op verschillende hoogtes. Dat mag best een beetje chaotisch. Het is de bedoeling dat je de overkant haalt, zonder de touwen aan te raken. Voorzichtig klimmen en klauteren dus! Om er zeker van te zijn dat je niks raakt, kun je op sommige plekken een belletje ophangen. Hoor je de bel? Dan ben je af. En het is natuurlijk de bedoeling dat dat niet gebeurt. Om het extra leuk te maken, kun je aan het einde een schat neerleggen die naar de andere kant gebracht moet worden. Ondertussen roep je natuurlijk: The name is Bond…

Anderen lazen ook: Speel nu Scoops strandbingo of Scoops dartbord

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook