Spongebob Squarepants

SpongeBob SquarePants krijgt nieuwe serie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Goed nieuws voor fans van SpongeBob SquarePants! Er wordt een gloednieuwe serie over de grappige spons gemaakt. Kamp Koral gaat over de jeugd van SpongeBob en zijn maatjes.

Het twaalfde seizoen van SpongeBob SquarePants is momenteel aan de gang en het is nog niet bekend of er een volgend seizoen komt. Gelukkig voor fans komt er in ieder geval wel iets nieuws over SpongeBob. Nickelodeon heeft ‘ja’ gezegd tegen een vervolgserie: Kamp Koral.

Zomerkamp

Die nieuwe serie gaat zich afspelen in het verleden van SpongeBob. In Kamp Koral zit de spons namelijk als tienjarige op zomerkamp. Hij zwemt wat in het Yuckymuck meer, maakt kampvuren en gaat natuurlijk ook vissen. De eerste opnames voor de show beginnen deze maand al. Extra speciaal aan de nieuwe serie is dat het niet in 2D, maar in 3D wordt gemaakt. Kamp Koral krijgt in totaal dertien afleveringen.

Meer SpongeBob

Kamp Koral is niet het enige waar we naar uit kunnen kijken. In 2017 kondigde Nickelodeon al een nieuwe SpongeBob SquarePants-film aan. De derde film gaat The SpongeBob Movie: It’s a Wonderful Sponge heten. In februari werd ook al bekend dat Nickelodeon bezig is met andere nieuwe SpongeBob-series. Onder andere eekhoorn Sandy en slechterik Plankton zouden hun eigen show krijgen.

Anderen lazen ook: De vader van SpongeBob is overleden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps