AFP - Taylor Swift

Stalker van Taylor Swift probeert weer in te breken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Heftig nieuws voor zangeres Taylor Swift. Een dief probeerde donderdag voor de tweede keer in te breken in haar appartement in New York.

De 23-jarige man zou volgens Amerikaanse media met een ladder naar boven zijn geklommen. Met een steen gooide hij daarna een raam in. Daardoor ging het alarm af en werd de politie gewaarschuwd.

Aangehouden

Toch ging de stalker naar binnen en probeerde spullen uit het huis van de zangeres stelen. Maar ver kwam de dief niet, want even later werd-ie door agenten aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en stalken. Taylor Swift was zelf niet thuis toen het gebeurde omdat de woning wordt opgeknapt.

Gevangenis

Het was niet de eerste keer dat de brutale man in het appartement was. In april vorig jaar lukte hem dat ook al. Toen maakte hij gebruik van de douche en viel daarna in slaap op de bank. Net als deze keer, werd hij opgepakt door de politie. In december kreeg de dief daarvoor een gevangenisstraf van zes maanden, maar die heeft-ie nog niet uitgezeten. Nu krijgt hij er waarschijnlijk nog meer straf bij.

Anderen lazen ook: Taylor Swift verrast fans.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Heel erg vervelend

Ik vind het gek,je bent al een keer aangehouden en dan doe je het nog een keer. Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.