Stefania

Stefania naar Songfestival voor Griekenland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Vier jaar geleden deed Stefania (17) voor Nederland mee aan het Junior Eurovisie Songfestival. Nu zingt ze in mei op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Voor Griekenland!

Stefania Liberakakis is in Utrecht geboren en woont in Nederland, maar ze heeft ook een Grieks paspoort. Ze is dus half Nederlands en half Grieks. Het nummer dat Stefania voor Griekenland op het Songfestival gaat zingen heet Supergirl

Kisses

In 2014 deed Stefania mee aan The Voice Kids en daarna zong ze twee jaar bij Kinderen voor Kinderen. Ze was ook al een keer de Nederlandse kandidaat bij het Junior Eurovisie Songfestival in 2016. Toen trad Stefania in Malta op met de groep Kisses, samen met Kymora en Sterre. Kisses werd achtste met het nummer Kisses & Dancin.

Ervaring

Stefania maakte vier singles als solozangeres, presenteert twee YouTube-kanalen, speelde in de tv-serie Brugklas én in aantal films. Met zo'n berg ervaring kan het dus alleen maar goed gaan straks op het podium van Ahoy in Rotterdam! 

Anderen lazen ook: Songfestival volgend jaar in ... Rotterdam!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook