beeld tiktok

Stelende vos filmt zijn eigen boevenstreek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Een ondeugende vos in een opvang voor zieke vossen pikte deze week de mobiele telefoon van één van de medewerkers en rende daar hard mee weg. Toevallig stond de camera nog aan en filmde de vos zichzelf.

Mikayla Raines (op de foto hierboven) uit de Verenigde Staten houdt van vossen. Ze is de baas van een opvang voor vossen met gezondheidsproblemen. Mikayla houdt ook van yoga en deze week was ze van plan om een workout-video te maken.

Maar terwijl ze haar telefoon met camera klaarzette om zichzelf te filmen, kwam vosje Dixiedo er keihard aanstormen. Hij pakte de telefoon in zijn bek en rende er razendsnel mee weg. Mikayla rende er hard achteraan en kon nog nét voorkomen dat het vosje de camera ging begraven.

Na het avontuur bleek dat de camera de hele tijd aan had gestaan en dat alles gefilmd was. Of Mikayla na het rennen achter Dixiedo aan nog fut had voor haar yoga-oefening is onduidelijk.

Anderen lazen ook: Soldaten helpen vosje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps