tv credit Dreamstime

Stem op jouw favoriete tv-programma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Wat kijk jij het liefst als je voor de tv zit? Bommetje? Brugklas? Of misschien wel Klaas kan alles? Al deze programma's en nog veel meer zijn in de race voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma van het afgelopen jaar. En je kunt nog stemmen. 

Wat is het beste kinderprogramma van het afgelopen jaar? Op die vraag kun jíj natuurlijk het beste antwoord opgeven. Of je broertje, zus, beste vriend(in), klasgenoten of sportteam. Kinderen hebben daar het meeste verstand van.

Maar wilde je stemmen voor de Gouden Stuiver, dan moest je altijd óók je stem uitbrengen op het beste programma voor volwassenen en de beste presentator in die programma’s. Ja, hallo, hoe kon je dat nu weten?

Tussenstand

Nou, daar is iets op bedacht. Vanaf dit jaar kun je alleen voor de Gouden Stuiver stemmen, zonder al die andere poespas. Er is inmiddels een tussenstand bekendgemaakt van de programma's die tot nu toe de meeste stemmen hebben gekregen. Dat zijn (op alfabetische volgorde, dus dat zegt niets over hun score):
Bommetje XL
Brugklas
BZT Show
De Dokter Corrie Show
Kinderen voor Kinderen
Klaas Kan Alles
Pauls Puber Kookshow
Puberruil Zapp
Welkom in de IJzeren Eeuw
Zapplive 

Stemmen

Zit jouw favoriet hier niet tussen, maar wil je wel dat-ie wint? Ga dan naar www.televizier.nl/stuiver om je stem uit te brengen. De winnaar wordt op 13 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook