Sterren in de zon credit Dreamstime/Instagram

Sterren in de zon

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Na een jaar vol drukke draaidagen, ontelbaar veel optredens en een hele berg social posts en YouTube-video’s zijn de sterren wel toe aan vakantie. Maar waar gaan ze heen? Ze delen het op Instagram. 

Romy’s vakantie is de beste!

Mijn vader is de beste? Vakantie is de beste! Dat geldt op dit moment voor Zapp-presentatrice Romy Monteiro. Zij is namelijk op het prachtige Indonesische eiland Bali. Op Instagram laat ze zien hoe ze geniet van gezonde ontbijtjes en de rust van het eiland. En die had Romy hard nodig. De afgelopen twee jaar stond ze namelijk avond aan avond op het toneel in de musical The Bodyguard. ‘Kan ik hier voor altijd blijven?’, vraagt ze zich af bij een foto waarop ze door helder water zwemt. Het antwoord daarop is… nee! Eind september presenteert Romy namelijk met Buddy Vedder het nieuwe programma: Lang Leve de Muziek Show waarin schoolklassen een muzikale strijd aangaan. 

Douwe dobbert

Als je ergens goed kunt drijven dan is het wel in de Dode Zee. Het zoutgehalte is daar zo hoog dat je met geen mogelijkheid naar de bodem kunt zinken. Singer-songwriter Douwe Bob dobberde er lekker in rond. Tijdens zijn vakantie doorkruist hij in een rap tempo heel Israël. Hij toert van Tel Aviv naar Eilat naar Jeruzalem en door. En dat in 45 graden! We kunnen hem bijna niet bijhouden. Slow down, Douwe!

Ali op familiebezoek 

Als je een heel seizoen op het puntje van een rode jurystoel hebt zitten draaien, dan snak je in de zomer wel naar wat rust. En daarom brengt The Voice Kids-jurylid Ali B. zijn vakantie vooral liggend door. Hij is in Marokko en relaxt daar niet alleen in een luxe resort aan de kust maar ook bij zijn familie thuis. Naast hangen wordt er ook lekker gegeten en Marokkaanse thee gedronken. We horen hem al zingen op de tune van The Voice: ‘Dit is de vakantie… van Ali!’

Britt in de jungle

Na vier jaar studeren én fulltime werken is Britt Scholte wel toe aan vakantie. Met haar diploma op zak is ze meteen in het vliegtuig gesprongen. Maar in plaats van lui aan het strand te gaan liggen, trekt ze door Sri Lanka. Daar beklimt ze bergen, leest ze een boek tijdens een lange treinrit en gaat uit haar dak bij een schildpaddenopvang. ‘Volop aan het uitrusten’, noemt Britt dat op Instagram. ‘Om straks na mijn vakantie weer heel veel vette dingen te doen.’

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Stuur je vis op vakantie of 7 tips om vrienden te maken.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook