telefoon ouders

Stomste uitvinding? 'De telefoon van mijn moeder'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

'Ik vind de telefoon niet leuk, want mijn ouders zitten er elke dag op.' Dat zeiden Amerikaanse leerlingen toen de juf hen vroeg welke uitvinding ze stom vonden.

Juf Jen Adams Beason had haar leerlingen de opdracht gegeven om op te schrijven 'wat had nooit uitgevonden moeten worden?' Daarna schreef ze op Facebook dat 4 van haar 21 kinderen vonden dat dat de mobiele telefoon was. Hun ouders waren er de hele dag mee in de weer.

Slechte gewoonte

Een kind schreef dit: 'Als ik moest zeggen welke uitvinding ik niet leuk vind, dan zou ik zeggen de telefoon. Ik hou er niet van, want mijn ouders zitten er elke dag op. Een telefoon is soms echt een slechte gewoonte. Ik haat mijn moeders telefoon en ik wens dat ze er geen had. Dat is een uitvinding die ik niet leuk vind.' Briefje

Juf Jena schreef op Facebook: 'Luister naar je kinderen, leg je telefoon weg.' Het bericht van werd meer dan 250.000 keer gedeeld en daarna besloot de juf het te verwijderen.

Anderen lazen ook: Regels en ruzies over schermtijd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.