Max Verstappen vechtsport

Stopt Max met Formule 1 en gaat-ie op vechtsport?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Max Verstappen heeft deze week een nieuwe sport uitgeprobeerd: kendo, een hele oude zwaardvechtkunst uit Japan.

'Dit was de eerste keer dat ik het gezien heb, dus het is nieuw voor me', legt de racer uit op zijn website. 'Het ziet er goed uit en ik vond het leuk.'

Samen met teamgenoot Daniel Ricciardo, kreeg de coureur uit Limburg een les kendo in Japan. Dat deden ze ter voorbereiding op de volgende Grand Prix, die zondag wordt verreden op Circuit Suzuka in het Aziatische land. 'Hopelijk kunnen weer een podium pakken, dat zou super zijn', blikt Max alvast vooruit.

Hoe leuk Max de vechtsport ook vond, voorlopig heeft-ie het nog druk genoeg met Formule 1. Afgelopen zondag won de 20-jarige coureur zijn tweede Grand Prix. Dit seizoen staan er nog vijf races op de planning, waarvan de eerste dus zondag al is. De laatste is op 26 november in Abu Dhabi.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Max Verstappen rijdt caravan in de prak of Max Verstappen laat zijn vader behoorlijk zweten.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

weet ik niet maar dat zou niet leuk zijn

dat hoop ik niet ik ben zijn fan
anders is dat wel jammer en welke vechtsport club gaat hij want ik wil er ook op misschien zie ik hem.??????????????????????????????????????????????????? Duimomlaag Juichen Duimomhoog Duimomhoog Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.