Opposuits foto Rien Termeulen

Strak in een bijzonder pak

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Wat draag jij het liefst? Een trainingspak? Als het aan Jasper Castelein van Opposuits ligt, trek je straks net zo lief een net pak aan. Het Nederlandse merk heeft namelijk een pakkenlijn speciaal voor jongens gemaakt.

Jongens in pak. Dat klinkt niet meteen heel logisch. Daar kun je toch helemaal niet lekker in spelen? Volgens Jasper Castelein is dat in de pakken van Opposuits geen probleem. ‘Ze hebben een soepele stof en er zit elastiek boven in de broek waardoor je er makkelijk in beweegt. En je kunt het jasje altijd uitdoen want als er gespeeld moet worden, dan moet er gespeeld worden.’ Bang dat je pak vies wordt als je buiten speelt, hoeft volgens Castelein niet. ‘Het pak kan gewoon in de was.’

Opposuits

Voor alle feestjes 

Het pak is nu te koop in vier opvallende prints die er ook voor mannen zijn. ‘Het lijkt me leuk als vaders hetzelfde pak voor hun zoon kopen en dat ze zo samen aan het kerstdiner zitten.’ Maar het pak hoef je echt niet alleen te bewaren voor de kerst. ‘Het is geschikt voor elk moment waarop je er opvallend uit wilt zien maar je niet in verkleedkleding wilt komen: zoals een communie of verjaardagsfeest.’ De pakken voor jongens onder de negen jaar kosten 55 euro. Ben je ouder dan ben je een tientje meer kwijt. Komt er binnenkort ook een collectie voor meiden? ‘Daar zijn nog geen plannen voor, maar ik sluit het zeker niet uit’, zegt Castelein.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Wat vind jij van douchen in je onderbroek? of Suske en Wiske in een nieuw jasje gestoken.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Vraagtzichaf ik hoop dat er meidenpakken komen

Want ik ben verliefd op een meisje en ik ben zelf een jongen.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.