youtube

StukTV, Kalvijn en Nina winnaars VEED

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Voor het vierde jaar op rij heeft StukTV de VEED award voor ‘Beste YouTube-kanaal’ gewonnen. Ze wonnen de award zaterdagavond tijdens de VEED Awards, ook wel de Oscars van YouTube genoemd. Ook Kalvijn en Nina Schotpoort vielen in de prijzen.

VEED reikt elk jaar prijzen uit aan de aller beste YouTubers van Nederland. In totaal waren er dit jaar 850.000 stemmen. YouTuber Kalvijn ging met twee awards naar huis. Hij ontving de prijs voor ‘Beste Mannelijke YouTuber’ en voor ‘Beste YouTube Video’. De laatste prijs won hij met zijn video Nu al miljonair.

Bekijk de video hier:

Wauw!

Een opvallende winnares is Nina Schotpoort. Zij won de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Muser’. ‘Ik had het totaal niet zien aankomen’, zegt Nina na afloop van de show. ‘Ik dacht echt wauw! Het kwam echt even niet bij me binnen.’ Jade (13) uit Druten is een grote fan van Nina en begrijpt wel waarom ze de prijzen heeft gewonnen: ‘Ze lijkt in haar video’s heel erg aardig en heeft een leuke uitstraling en grappig accent.’

Helaas

Enzo Knol maakte dit jaar kans op vier verschillende awards, maar won helaas niks. In de categorie gaming werd hij ingehaald door zijn eigen broer Milan Knol!

Aankomende week lees je meer over de VEED Awards in de krant (verschijningsdatum 29 maart 2018).

Anderen lazen ook: 10 tips voor het maken van een vlog.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook