Rolls Royce ghost

Superdure kentekenplaat verkocht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

460.000 pond, ofwel 516.525 euro. Zoveel kostte de kentekenplaat die een anonieme koper op een veiling in Engeland kocht.

Waarom zoveel vraag je je af? Op het kenteken stond 'RR1'. Dat is natuurlijk een geweldige kentekenplaat voor eigenaars van een Rolls Royce of Range Rover. Of als je bijvoorbeeld Robin de Ruijter heet.

Rolls Royce of Range Rover

Van die half miljoen had de koper echter ook gewoon zo'n Rolls Royce kunnen kopen. Een Rolls Royce Ghost (hierboven) kost namelijk "maar" 353.000 euro. Ook had hij makkelijk twee Range Rovers (hieronder) kunnen kopen. Die zijn namelijk rond de 200.000 euro per stuk.


Range Rover


F1

De RR1-kentekenplaat was niet de duurst verkochte plaat ter wereld. Vier jaar geleden kocht iemand er een met '25 O' erop. Waarschijnlijk is die gebruikt voor de Ferrari 250 GTO. De populairste kentekenplaat is echter die waar F1 opstaat. De eigenaar van die plaat zou miljoenen euro's kunnen krijgen voor zijn kostbare bezit. 

 


Anderen lazen ook: Recordrace met raketfiets.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het wel raar

waarom zou je dat kenteken willen hebben ?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.