tattoo river plate

Tattoo nutteloos gemaakt door fan aartsrivaal

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Een voetbalfan uit Argentinië was zo blij met een overwinning van zijn club, dat hij een tattoo liet zetten. Daar heeft hij nu waarschijnlijk spijt van.

De man is fan van de club River Plate. Die speelde de bekerfinale tegen aartsrivaal Boca Juniors en won met 5-3. De voetbalfan was hier zo blij mee, dat hij een tattoo liet zetten. En niet zomaar één. Het is een QR-code die linkt naar een Youtube-filmpje. Als je de code met je telefoon zou scannen, opende de samenvatting van de bekerfinale.

Dikke pech

Helaas heeft de man dikke pech, want een Boca Juniors-fan besloot wraak te nemen. Hij riep mensen op om de video te rapporteren bij Youtube. Dat werd zo vaak gedaan, dat die video nu niet meer te zien is. De tattoo verwijst dus nu naar niks. Als je de QR-code scant zie je de tekst ‘Deze video is niet beschikbaar’. Zou de man al spijt hebben van zijn tattoo? Hieronder kun je in elk geval de code zien toen hij nog wel werkte. 

 

Anderen lazen ook: Deze opa mag school niet in.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps