Foto: Associated Press

Taylor Swift staat op alle nummers in top 10

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Artiesten dromen vaak van een plek in de top 10 van een belangrijke muzieklijst. Voor zangeres Taylor Swift komt die droom niet zomaar uit. Ze staat zelfs op alle plekken in de top 10!

Een paar weken geleden bracht Taylor Swift haar nieuwe album Midnights met dertien nummers uit. De liedjes zijn enorme hits. In de belangrijke Amerikaanse muzieklijst de Billboard Hot 100 zijn nummer 1 t/m 10 allemaal liedjes van haar. Ze is de eerste artiest ooit die dat is gelukt. Helemaal bovenaan de lijst staat haar liedje Anti-Hero.

En daar blijft het niet bij. De andere drie nummers die niet in de top 10 staan, staan ook heel hoog op de lijst. Namelijk op plek 13, 14 en 15!

TikTok

De muziek is zelfs zo populair dat streamingdienst Spotify even vastliep toen het album uitkwam omdat te veel mensen tegelijk naar de muziek wilden luisteren. Ook op TikTok komt de muziek vaak langs als fragment in grappige filmpjes. Zoals in deze TikTok met een kat: 'Wanneer je thuiskomt en je je afvraagt waarom het zo'n troep is'

figopet It’s me, hi #catsoftiktok #itsmehi #imtheproblem #midnights #antihero #cats #funnycats #catmeme #catparents #catproblems #fyp #foryou Anti-Hero - Taylor Swift

Anderen lazen ook: Harry Styles heeft twee records gebroken

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook