Taylor Swift

Taylor Swift verrast fans

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Zo'n tweeduizend fans van Taylor Swift uit de Amerikaanse staat Arizona kregen afgelopen weekend een verrassing. Met hun ouders mochten ze naar een gratis concert van Taylor Swift.

De zangeres gaf speciaal voor hen een voorproefje van haar nieuwe tournee. Behalve een concert kreeg het publiek ook pizza. En na het optreden mocht iedereen die dat wilde met Taylor Swift op het podium op de foto.

Ziekenhuis

De dag daarvoor was de zangeres met cadeautjes op bezoek gegaan bij Isabella. Het meisje (8 jaar) dat met ernstige brandwonden in het ziekenhuis ligt, had een videoboodschap online gezet. Daarin vertelde ze dat ze nu niet naar een concert van Taylor Swift op 8 mei kon gaan. 

Taylor Swift en Isabella

Blij

De moeder van Isabella vertelde het Amerikaanse tijdschrift People dat haar dochter enorm blij was met het onverwachte bezoek. Toen verpleegkundigen Isabella gevraagd hadden hoe ze haar konden helpen met de pijn, zei ze dat liedjes Taylor Swift haar zouden afleiden.

Anderen lazen ook: Filmpje: Taylor Swift zingt voor zieke kinderen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

In de laatste zin, is het niet liedjes VAN Taylor Swift?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.