Superjuffie Jeevan
Achter de schermen bij... Superjuffie

'Teksten oefenen vind ik het leukst aan acteren'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Hoe is het om in Superjuffie te spelen? Kidsweek ging langs bij de filmopnames in DierenPark Amersfoort en sprak met acteurs. Deel 3: Jeevan (9).

Je kent de populaire Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld vast wel. En net als de boeken, gaat de film over juf Josje. Ze lijkt een heel gewone juf maar ze is heel bijzonder. Als er een dier in nood is, verandert juf Josje in Superjuffie en redt ze dieren in nood. Met de hulp van haar leerlingen Mimoen, Toby, Bo en Mila.

Eigenwijs

Jeevan (9) speelt de rol van Mimoen. 'Mimoen is een heel eigenwijze jongen, echt een betweter. Soms denkt-ie dat hij alles weet, maar dat is helemaal niet zo. Ik lijk eigenlijk wel een beetje op Mimoen. Best handig, want daarom hoef ik me niet erg in te leven', lacht Jeevan.

SuperjuffieBente (Mila), Josephine (Bo), Lucas (Toby) en Jeevan (Mimoen) tussen de opnames door.

Oefenen

Het leukste aan acteren? Mijn teksten oefenen! In het script staat mijn tekst en dat moet ik dan uit m'n hoofd leren. Dat gaat wel goed, want eigenlijk is het niet zo moeilijk. Soms kijk in tussen de scenes door nog even naar mijn tekst', vertelt Jeevan.

Musicalster

'Het is mijn eerste filmrol maar ik heb wel al in de musical Ciske de Rat gespeeld. Mijn droom is om musicalster te worden. Als dat niet lukt, wil ik iets met films zoals nu met Superjuffie. Of ik zelf ook een Superjuffie heb? Ja, een supermeester: meester Nico! Ik vind dat hij heel goed les geeft', zegt Jeevan.

We spraken ook met andere acteurs uit Superjuffie, zoals Josephine (speelt Bo): 'Het is anders op de set dan ik had verwacht' en Lucas, die de rol van Toby speelt: 'Ik neem al mijn vrienden mee naar de bioscoop'.

Anderen lazen ook: Dylan Haegens gaat bioscoopfilm maken of Jacob (10) redde broertje dankzij film.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik wil ook musicalster worden!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.