ANP

Tijdschrift Dylan Haegens moet stoppen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Strips, weetjes, proefjes en puzzels: je kon het allemaal vinden in De Dylan. Het eigen tijdschrift van YouTuber Dylan Haegens. Het blad moet er alleen na zes edities alweer mee stoppen.

‘Dit is de cover van de zesde editie van De Dylan. Helaas is dit ook de laatste editie’, schrijft Dylan op zijn Instagram-account. Het tijdschrift moet ermee stoppen omdat het erg duur was om De Dylan te maken en omdat niet genoeg exemplaren werden verkocht.

'Heel jammer'

Dylan vindt het heel jammer dat zijn blad moet stoppen. 'We hebben zes hele mooie uitgaves gemaakt en met veel plezier, passie en een groot team aan het blad gewerkt', schrijft hij. 'Niet alles kan een succes worden maar we hebben het met volle overtuiging geprobeerd.' 

Anderen lazen ook: Quiz: Hoe goed ken jij Dylan Haegens?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

nee!!! waarom moet dit blad stoppen????????!!!!!!!!!!! Rentweg Vraagtzichaf

Mijn dochter had net het abonnement cadeau gekregen van haar tante. Helaas na een aantal maal contact over het terugstorten van het geld nog steeds geen geld gezien erg jammer!

Hi Erica, wat vervelend dat dit nog niet is opgelost. Wij zijn niet de uitgever van het Dylan Magazine. Dus kunnen je vraag niet in behandeling nemen. Je kan het beste contact met de klantenservice van Dylan Magazine via: www.dylanmagazine.nl

Heel jammer dat het blad stopt. Maar gelukkig kan ik altijd nog genieten van de top 10 van dylanhaegens en de challenges en animaties van teamdylanhaegens. En nu ook cliffhanger maar in de decembermaand komen er weer andere series waar uit je kan kiezen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.