Tijn lakt nagels voor Serious Request

Tijn (6) haalde al dik een miljoen op voor Serious Request

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Is het je de afgelopen dagen al opgevallen dat heel veel mensen nagellak dragen? Zelfs mannen? Dat doen ze voor het goede doel. De actie is bedacht door Tijn (6) voor Serious Request en bracht al meer dan 1,4 miljoen euro op!

De 3FM-dj’s halen dit jaar met Serious Request geld op voor kinderen met een longontsteking in Afrika. Tijn is zelf ernstig ziek, maar wil ook zijn best doen voor andere zieke kinderen. Daarom bedacht hij de actie #lakaan: lak je nagels én geef geld aan het goede doel.

Heel veel mensen vinden #lakaan een supergoed idee. Samen doneerden ze binnen twee dagen al meer dan 1,4 miljoen euro aan Serious Request. Op Instagram zie je heel wat foto’s van gelakte nagels voorbijkomen. Bijvoorbeeld die van bioloog Freek Vonk:Freek Vonk lakt nagels Serious Request
Of die van YouTuber Rutger Vink (Furtjuh):Rutger Vink lakt nagels Serious Request
Tijn lakte ook de nagels van windsurfer Dorian van Rijsselberghe. In ruil voor zijn actie wil Tijn maar één ding: het liedje Roar van Katy Perry op de radio horen. Dat heeft hij dubbel en dwars verdiend!Tijn lakt nagels Dorian van Rijsselberghe voor Serious Request

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Heel lief dat iedereen zijn nagels laat lakken door Tijn.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.