Tim en z'n gevonden bom

Tim (10) vindt bom en mag 'm zelf laten ontploffen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Vorig jaar viste Tim (10) al een granaat op tijdens het magneetvissen. En blijkbaar heeft hij een explosief neusje. Want deze week haalde hij een nog grotere bom uit het water. En hij mocht 'm zelf laten ontploffen!

Tim uit Enkhuizen weet inmiddels wat hij moet doen als hij iets vindt wat kan ontploffen. Meteen toen hij bij de Harlingensteiger een bom uit het water magneet-viste, schakelde hij de politie in. En vervolgens kwam de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) om het ding onschadelijk te maken.

Veilig ontploffen

Die vond een plek waar de bom veilig kon ontploffen. In een rustig gebied werd het explosief begraven. Tim mocht zelf op de knop drukken. En dat leverde een behoorlijke knal op.

Op de site van NH Nieuws staat het filmpje waarin Tim de bom laat ontploffen.

Tim aan het vissen...

Tim aan het vissen

...Bom aan de haak!

Bom aan de haak

Anderen lazen ook: Noa (12) vist juwelenkistje uit gracht

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het wel cool als je een bom vist

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.