enzo knol

Toch geen nieuwe liefde voor Enzo Knol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

'Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media', schrijft de vlogger op zijn Instagram.

Afgelopen week maakten Enzo en Dee bekend dat ze opnieuw uit elkaar zijn omdat ze niet meer verliefd zijn.

Een beetje respect

Op Instagram wil Enzo toch even duidelijk maken dat er echt geen liefde in zijn leven is. Hij schrijft bij zijn laatste post: 'Ik ben vijf jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook. Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen', aldus Enzo.

Zuid-Frankrijk

De geruchten over een nieuwe liefde ontstonden doordat RTL Boulevard schreef dat de vlogger met een onbekende vrouw in Zuid-Frankrijk was. Ze wilde niet in beeld volgens Enzo, omdat ze dan misschien herkend zou worden. Maar omdat je haar een beetje kon zien in de glazen van Enzo zijn zonnebril werd dit gerucht verspreid.

Anderen lazen ook: Oh nee, Enzo en Dee nu echt uit elkaar?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

er staan 2 koeien in de wei de ene koe is morgen jarig en maakt steeds een gek geluid zegt de andere koe wat ben je aan het doen zegt de andere ik schut alvast de slagroom voor morgen op mijn taart

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps