Red trees

Toeristen stelen takken van Melania's kerstbomen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Wat doe als je op bezoek bent in het Witte Huis? Een stuk kerstboom van de familie Trump meenemen natuurlijk. Tenminste... dat denken toeristen.

Mensen in Amerika maken al weken grappen over de rode kerstbomen van Melania Trump. Sommigen vinden het geen gezicht en vergelijken ze bijvoorbeeld met de borstels van een autowasstraat. Maar de vrouw van president Donald Trump, die de bomen heeft uitgezocht, is er hartstikke blij mee: 'Iedereen heeft een verschillende smaak. Ik vind ze mooi', zei ze.

Veertig keer rood

Melania is niet de enige die de rode bomen mooi vindt, want ook toeristen kunnen er geen genoeg van krijgen. Tijdens rondleidingen breken sommige mensen er takken voor zichzelf vanaf. Gelukkig heeft de familie Trump aan kerstbomen geen gebrek. Naast de veertig (!) rode exemplaren, staan er ook nog een heleboel groene. Kijk hieronder maar:

EPA

EPA

AFP

Anderen lazen ook: Gluren bij de Trumps: Witte Huis versierd voor kerst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Je hoort geen takken te stelen Vraagtzichaf

Ik vindt het niet kunnen

Onbeleefd echt het Jan gewoon niet en die grappen vind ik belachelijk

Ik vind het heel goed

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.