ANP

Trainingscentrum voor e-sporters geopend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is de droom van veel kinderen: de hele dag gamen. In Utrecht kan het. Daar is is deze week een van de grootste trainingsplekken voor e-sporters geopend. Hier gaat het beroemde Team Liquid trainen, het grootste e-sportsteam ter wereld. 

Topgamers kunnen er de hele dag oefenen met spellen als Fortnite, League of Legends en Counter Strike. Om te zorgen dat ze dit zo goed mogelijk kunnen doen, hebben ze eigen managers, koks en zelfs masseurs! Ook mogen de e-sporters op het complex slapen en zijn er speciale coaches om de gamers te helpen nóg beter te worden.

Team Liquid

Team Liquid is een van de beste e-sportsteams ter wereld. In het team spelen honderd gamers uit ruim twintig verschillende landen. Wil je de gamers met eigen ogen zien trainen? In een speciale zone kunnen fans meekijken als het team aan het oefenen is.

Op deze foto’s zie je het trainingscentrum van binnen: 

ANP

ANP

ANP

Anderen lazen ook: Gigantisch veel geld verdienen met gamen. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Super leuk en ik ga er vast wel komen Blij Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.