Foto ANP

Trump op bezoek bij Trump

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Hij is geen familie maar heeft wél dezelfde achternaam als de Amerikaanse president. En daar werd Joshua Trump (11) uit de staat Delaware op school vreselijk mee gepest. Als troost mocht Trump dinsdag bij Trump op bezoek.

Joshua was altijd best tevreden met zijn naam. Tot een jaar of twee geleden. Toen werd Donald Trump president en zorgde de achternaam van Joshua voor veel gepest op school. Het getreiter was zelfs zó erg dat zijn ouders hem van school haalden en een jaar thuis les gaven.

Melania Trump hoorde het verhaal en trok het zich aan. Ze nodigde hem daarom uit om op bezoek te komen in het Witte Huis.

Eregast

Dinsdag was het zo ver. President Trump hield toen zijn State of the Union, een soort troonrede. Trump vertelde in de toespraak dat hij eind februari weer gaat praten met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Ook zei hij opnieuw dat hij per se een muur wil bouwen tussen Amerika en Mexico. En Joshua? Die was eregast op dat officiële feestje. Dat was bijzonder, maar ook vermoeiend. Halverwege de toespraak viel Joshua dan ook even in slaap. Zou Mélania Trump (links) het gemerkt hebben?

Foto ANP

Anderen lazen ook: 7-jarige tegen Trump: bouw geen muur.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook