Instagram.com/clementstwins

Tweeling (8) is een hit op Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Bruin haar en knalgroene ogen: de zusjes Leah Rose en Ava Marie (8 jaar) uit Amerika maken indruk met hun foto's. Hun Instagram-account heeft al meer dan 900 duizend volgers en ze werken als model.

De zusjes waren de afgelopen jaren in meerdere reclames van modemerken te zien. Hun broer kan ze vast wel wat tips geven, want hij is ook model.

Avonturen

Hun moeder houdt een blog bij, waarin ze over de avonturen van de zusjes vertelt. Daar schrijft ze ook dat het niet altijd leuk is. De familie krijgt bijvoorbeeld ook wel eens kritiek op social media. Sommige mensen zeggen dat ze te veel make-up dragen voor hun leeftijd, dat ze er niet gelukkig uitzien of dat ze te jong zijn om te werken als model. Toch trekken ze zich daar niks van aan en vinden ze het volgens hun moeder vooral heel leuk om te doen.


Anderen lazen ook: Romy (7) is model en het gezicht van HandicapNL.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ooefveel volgers dan

so i like your photo is so nice wow i like it i want to be you am so angree just ciddun byee

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.