Foto: Instagram trenamustika

Tweelingzussen vinden elkaar na twintig jaar terug via TikTok

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Het lijkt wel een film: twee Indonisische tweelingzussen die twintig jaar geleden werden gescheiden, hebben elkaar nu teruggevonden via TikTok.

Dat je met TikTok meer kunt dan leuke filmpjes maken bewijzen de zussen maar weer eens. Op jonge leeftijd kwamen ze allebei in een ander adoptiegezin terecht en raakten ze elkaar kwijt. Het plan was om daar voor even te blijven en dan weer terug te gaan naar hun ouders, maar Treni was daarna onvindbaar. Dat schrijven Indonesische media. Treni wist niet dat ze een zus had, maar Trena, die inmiddels weer bij haar ouders woonde, wel. Hun ouders bleven zoeken, maar konden Treni nog steeds niet vinden. 

Erg geschrokken

Toen Treni twee weken geleden een filmpje tegenkwam van iemand die wel heel veel op haar leek, schrok ze dus ook erg. Een buurman liet haar het filmpje zien, omdat hij vond dat het meisje in de video wel erg op zijn buurmeisje leek. Treni ging op onderzoek uit en vond haar zus én haar ouders.

De zussen bleken tien uur rijden uit elkaar te wonen en ontmoetten elkaar donderdag voor het eerst. Dat was erg emotioneel. De twee omhelsden elkaar minutenlang op de achterbank van de auto en zijn nu druk bezig om alle tijd samen in te halen.

In dit filmpje zie je de zussen samen.
 

 

Anderen lazen ook: TikTok veilig gebruiken doe je zo.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.