Unsplash

Uit eten in het grootste reuzenrad van Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een Bossche bol eten in een reuzenrad? Het kan in Den Bosch. Daar is het grootste reuzenrad van Nederland omgetoverd tot restaurant.

Het enorme reuzenrad is maar liefst vijftig meter hoog. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees dus! Eenmaal bovenin kun je over de hele stad Den Bosch uitkijken. Het bijzondere restaurant werd afgelopen woensdag geopend voor bezoekers.

Bestellen

Tijdens het draaien van het rad kunnen gasten alvast hun drankje bestellen. Als de attractie beneden is komen obers het eten en drinken snel afgeven, waarna het rad weer verder draait. In totaal zijn er 34 gondels, allemaal omgebouwd tot mini-restaurantjes. 

De V.I.P-gondel

Voor rijke stinkerds is er iets speciaals. Het reuzenrad heeft namelijk een V.I.P-gondel, voor belangrijke mensen die veel geld betalen. In deze extra luxe gondel kunnen gasten een dure fles champagne drinken en oesters eten. 

Op deze foto zie je een voorbeeld van een tafel in het rad:

Anderen lazen ook: 3x bijzonder uit eten in coronatijd

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook