Lichtjesdieren in de Beekse Bergen
uittips

Uittips voor de kerstvakantie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Hoera, kerstvakantie! Heel veel tijd om leuke dingen te doen. Deze winterse uitstapjes passen perfect bij deze gezellige tijd.

WildNights
In de splinternieuwe dierentuin Wildlands in Emmen is deze kerstvakantie ook na zonsondergang van alles te doen. Tijdens de WildNights kun je een speciale route volgen langs dieren die juist ’s avonds extra actief zijn. Best spannend in het donker! Overal zijn knettterende kampvuren en op het grote plein staan allemaal ‘foodtrucks’ waar je een lekker hapje kunt eten.

Kerst in Wildlands in Emmen

Lichtjesdieren
Ook in Safaripark Beekse Bergen is het deze kerstvakantie extra feestelijk als het donker is. Daar zijn allemaal prachtige Afrikaanse dieren gemaakt van lichtjes te zien tijdens het ‘Africa by Ligh-festival’. Naast het kijken naar de prachtige kunstvoorwerpen, kun je daar ook je schaatsen onderbinden op de kunstijsbaan en luisteren naar muziek.

Lichtjesbeesten in de Beekse Bergen

Winterstation
Rond de kerst verandert het Utrechtse Spoorwegmuseum ’s avonds in een sfeervol, winters feestterrein. Tijdens Winterstation staat het buitenterrein vol kerstbomen met duizenden lampjes en ruikt het er naar poffertjes, erwtensoep en warme wafels. Er is een enorme schaatsbaan waar je ’s avonds bij het licht van magische spiegelbollen kunt schaatsen. Je kunt ook een hapje eten in het speciale draaimolenrestaurant en luisteren naar live-muziek.

Winter in het Spoorwegmuseum

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

3 hele dingen! Boy, daar kunnen we vast wel iets tussen vinden!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.