beeld instagram

Vader laat wijnvlek zoon bij zichzelf tatoeëren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Derek Prue (8) uit Canada heeft een grote wijnvlek op zijn borst. En daar is hij niet blij mee. Hij schaamde zich er zelfs voor. Dat was voor zijn vader Derek Prue Sr. reden voor een bijzondere actie. Hij liet net zo’n vlek op zijn borst tatoeëren.

De vader van Derek vond het verdrietig dat zijn zoon zich zó schaamde voor zijn wijnvlek dat hij in het zwembad meestal een t-shirt aan hield. En dus besloot hij om precies dezelfde vlek te nemen, zodat Derek niet meer de enige is met zo’n opvallende buik.

Dertig uur

Het tatoeëren van de nep-wijnvlek was geen klein klusje want de vlek is best groot. Vader Derek moest ruim dertig uur in de tattoowinkel zitten voor het klaar was.

Blij en in de war

De actie was een verrassing. Derek was met zijn zusjes in het zwembad bij een hotel toen zijn vader hem uit het water riep. Toen hij zag wat zijn vader ineens op zijn borst had zitten, viel hij van schrik weer het water in. ‘Ik was blij en ook wel een beetje in de war’, zo vertelde Derek achteraf aan een televisiestation. ‘Mijn moeder wilde eerder al ineens foto’s van de vlek maken. Dat vond ik al raar, maar toen wist ik natuurlijk nog niet dat mijn vader dit ging doen.’

De actie van zijn vader heeft er voor gezorgd dat Derek nu wél zonder t-shirt durft te zwemmen. 'Als mijn vader erbij is, ben ik zelfs heel trots nu.’

Anderen lazen ook: Vader doet dochter na.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps