Foto: Shutterstock
Muziek

Van Ed tot Stefania: 5 tips voor nieuwe kersthits

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Kun je de populaire, maar stokoude kersthits, All I want for christmas is you en Santa Claus is comin' to town niet meer horen? Dan hebben deze artiesten een cadeautje voor je deze kerst. Nieuwe kerstmuziek!

1. Ed Sheeran en Elton John

De kerstplaat Merry Christmas van de Britse zangers Ed Sheeran en Elton John zit vol met kerstclichés: sneeuw, een open haard, kersttruien, zingen bij de kerstboom en een arreslee. Het nummer is nu al een hit. Binnen een week werd de video al meer dan 18 miljoen keer bekeken op YouTube.

2. Duncan Laurence

De Songfestivalwinnaar van 2019 is een echte kerstfan. En wat kan dan niet ontbreken? Precies! Een kerstnummer. Daarom maakte hij Wishes come true. 'Ik hou al van kerst sinds ik jong was. Toen vooral van de lichtjes, de cadeautjes en het eten. Maar nu ik ouder ben, vind ik vooral de momenten met de mensen van wie ik hou heel belangrijk.'

3. Mariah Carey, Kirk Franklin en Khalid

Zeg je kersthit? Dan denk je natuurlijk aan All I want for christmas is you van kerstkoningin Mariah Carey. Maar daar wil de zangeres verandering in brengen. Daarom deed ze dit jaar samen met de Amerikaanse zangers Kirk Franklin en Khalid een nieuwe poging met Fall in love at christmas. Haar zoons Monroe en Moroccan (10) zijn ook in de video te zien.

4. Emma Heesters

Na het succes van vorig jaar met haar nummer Als de sneeuw valt is Emma Heesters dit jaar terug met een nieuwe kerstplaat: Holiday!. Met dit nummer wil ze gezelligheid en knusheid oproepen. En leuk: haar vriend Wesley en zijn twee kinderen zijn in de video te zien.

5. Nick & Simon en Stefania

De Volendamse zangers Nick en Simon zijn dol op kerst en daarom maakten ze al meerdere kerstliedjes. Dit jaar vroegen ze de Stefania om hulp. Met z'n drieën maakten ze Christmas time with you. Tuig die kerstboom maar alvast op, want ook dit nummer brengt je helemaal in de kerstsfeer!

Anderen lazen ook: Ho ho ho! 5 tips voor een duurzame kerstboom.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook